Terrine de canard á l'Armagnac | Boerenpaté met Armagnac
Een eendenpaté met Armagnac uit de Gers
Inhoud: 200 gram
Ingrediënten: vet en mager varkensvlees, 30 % eendenlever, 10 % eendenvlees, eieren, 2,5 % Armagnac, kruiden
Pâté de campagne aux châtaignes | Boerenpaté met kastanjes Een heerlijke paté met een zoete "touche" van kastanje. Inhoud: 200 gram Ingrediënten: vet en mager varkensvlees 82 % 12 % kastanje, Port, eieren, peper en zout
Terrine de Campagne au magret d'oie fumé | Boerenpaté met gerookte ganzenborst Een lekkere boerenpaté met een luxe smaak van gerookte ganzenborst, een echte aanrader Inhoud: 200 gram Ingrediënten: vet en mager varkensvlees…
Paté de campagne au jus de truffe | Paté met truffeljus Een heerlijke paté met een luxe truffelsmaak Inhoud: 200 gram Ingrediënten: vet en mager varkensvlees, jus van truffel 0,3 %, eieren en kruiden
Rillettes is een soort smeuïge pastei van draderig vlees, in dit geval varken. Heerlijk op toast bij het aperitief Inhoud: 200 gram Ingrediënten: vet en mager varkensvlees, kruiden
info@fransespecialiteiten.nl