Foie gras
Foie gras de canard entier | Hele eendenlever
Voor de liefhebber...
Inhoud: 180 gram
Ingrediënten: Eendenlever, Cognac, peper en zout
Klanten kochten ook
- Eendenpaté met Armagnac
Terrine de canard á l'Armagnac | Eendenpaté met Armagnac
Een eendenpaté met Armagnac uit de Gers
Inhoud: 200 gram
Ingrediënten: vet en mager varkensvlees, 30 % eendenlever, 10 % eendenvlees, eieren, 2,5 % Armagnac, kruiden€ 4,99 - Paté au foie de canard
Paté au foie de canard | Paté met ganzenlever
Een echte delicatesse!
Inhoud: 200 gram
Ingrediënten: vet en mager varkensvlees, eendenlever 20 %, Congac, eieren, truffel en kruiden€ 10,99 - Rillettes pur oie
Rillettes is een soort smeuïge pastei van draderig vlees, in dit geval gans. Heerlijk op toast bij het aperitief
Inhoud: 180 gram
Ingrediënten: vet en mager ganzenvlees, kruiden€ 5,59 - Cassoulet met geconfijte eendenpoot
Cassoulet | Witte bonen met eendenpoot en worstjes. Specialiteit uit het zuiden van FrankrijkInhoud: 840 gram
Ingrediënten: witte bonen 400 gram, eendenpoot 120 gram, Toulouser worst 120 gram, saus op basis van eendenvet,…€ 10,99